گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود وزیر دفاع روسیه: اوضاع در خاورمیانه به‌شدت بدتر شده است بقایی: ایران مصمم به حفظ حق قانونی استفاده از انرژی صلح آمیز هسته‌ای است ویتکاف: برداشتن برخی تحریم‌های ایران، پیامی به تهران و پکن است
سرخط خبرها

مهاجرانی: پوتین به تهران سفر می‌کند | مشکلی با سرمایه‌گذاری آمریکا در ایران نداریم

  • کد خبر: ۳۳۲۲۲۶
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۳
مهاجرانی: پوتین به تهران سفر می‌کند | مشکلی با سرمایه‌گذاری آمریکا در ایران نداریم
سخنگوی دولت جمهوری اسلامی ایران گفت: تهران در حال آماده‌سازی مقدمات سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران است.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه مهاجرانی گفت که تهران منتظر سفر «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه به ایران و در حال آماده‌سازی مقدمات آن است.

خبرگزاری ریانووستی با انتشار این مطلب گزارش داد که مهاجرانی گفت: در حال فراهم کردن مقدمات سفر پوتین به تهران هستیم.

کرملین هنوز برنامه‌ای برای سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران را اعلام نکرده است.

مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا

ریانووستی نوشته مهاجرانی با اشاره به مذاکرات تهران-واشنگتن درباره برنامه هسته‌ای ایران که در صورت منجر شدن به توافقی میان طرفین، با لغو تحریم‌های واشنگتن همراه خواهد بود، گفت: ما هیچ گاه مشکلی با سرمایه‌گذاری آمریکا نداشته‌ایم. این آنها هستند که خود را از ظرفیت‌های عظیم ایران محروم کرده‌اند.

سخنگوی دولت افزود: طبعا، اگر توافق جدیدی انجام شود، آمریکا قادر به بهره‌مندی کامل از ظرفیت اقتصادی ایران خواهد بود و ما هم به عنوان کشوری که قادر به سرمایه‌گذاری در حوزه‌های متعدد است، آماده همین کار هستیم.

مهاجرانی با اشاره به گفت‌و‌گو با کشور‌های اروپایی درباره برنامه هسته‌ای ایران گفت که این کشور‌ها در ابتدا باید حسن نیت خود را ثابت کنند تا ایران به گفت‌و‌گو با آنها ادامه دهد.

کشور‌های اروپایی در توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ که دولت فعلی آمریکا در سال ۲۰۱۸ از آن خارج شد، از عمل به تعهداتشان نسبت به کاهش تاثیر تحریم‌های آمریکا علیه ایران و تلاش برای ارائه سازوکاری به منظور عادی‌سازی روابط تجاری با ایران سر باز زدند.

ایران و آمریکا روز گذشته، چهارمین دور از مذاکرات غیرمستقیم خود را با میانجی‌گری عمان در مسقط برگزار کردند.

«سید عباس عراقچی» وزیر خارجه ایران پس از پایان یافتن دور چهارم این گفت‌و‌گو‌ها با بیان اینکه این دور از مذاکرات «صریح‌تر و جدی‌تر» از سه دور قبل بوده است، گفت: مقدار زیادی از فضای کلی فاصله گرفته‌ایم و وارد مسائل جزئی‌تر شدیم و در این شرایط مذاکرات دشوارتر می‌شود. به‌رغم دشواری و صراحت در این مذاکرات، بحث‌های بسیار مفیدی انجام شد.

عراقچی همچنین گفت که احتمالا دور بعدی مذاکرات با فاصله یک هفته و یک روز کم و زیاد برگزار خواهد شد.

در همین راستا، پایگاه خبری-تحلیلی آکسیویس گزارش داد که یک مقام ارشد دولت آمریکا مدعی «غیرمستقیم و مستقیم» بودن این مذاکرات شد.

آکسیوس به نقل از این مقام مذکور نوشت: امروز، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران و استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا، به‌طور مستقیم و غیرمستقیم با یکدیگر مذاکره کردند.

این مقام ارشد آمریکایی افزود: توافق حاصل شد که مذاکرات برای ادامه کار بر روی عناصر فنی ادامه یابد. ما از نتیجه امروز دلگرم شده‌ایم و مشتاقانه منتظر جلسه بعدی خود هستیم که در آینده نزدیک برگزار خواهد شد.

«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت خارجه با اعلام پایان دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، اعلام کرد: مذاکراتی دشوار، اما مفید برای درک بهتر از مواضع یکدیگر و یافتن راه‌هایی معقول و واقع‌بینانه برای حل مسائل مورد اختلاف. زمان و مکان دور بعدی گفت‌و‌گو‌ها توسط هماهنگ‌کننده عمانی اعلام خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->